fbpx

Prvi put

Kažu da je prvi korak najvažniji. Vi ste ga napravili samim time što ste otvorili našu stranicu. Da bismo Vam olakšali idući korak, prvi pregled u našoj ordinaciji je potpuno besplatan. Na Vama je da se naručite i dođete na zakazani termin, a nama prepustite sve ostalo. Od trenutka kada uđete u Mirakul dental centar, naše osoblje će Vam pokloniti punu pažnju.

Od preciznog kliničkog pregleda kod stomatologa,temeljenog na digitalnom ortopanu, preko detaljnog vođenja kroz plan terapije koji kreiramo prema Vašim potrebama, mogućnostima i željama, pa sve do prezentiranja financijskog aspekta koji također radimo u dogovoru s Vama i prema Vašim mogućnostima. Dođite i uvjerite se sami u čuda koja stvaramo!

 

Dental Centar Mirakul

Ul. Svetog Vinka Paulskog 32, 23000, Zadar, Croatia

Radno vrijeme:

pon - čet: 08:00-20:00
pet: 08:00-15:00
sub: po dogovoru

Kontaktirajte nas na 023 776 175 ili nam pošaljite upit

    Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

    korištenjem ovog kontakt obrasca pristajete na UVJETE KORIŠTENJA internet stranice te potvrđujete da ste upoznati i suglasni s odredbama o zaštiti podataka (politikom privatnosti). Također, označavanjem ovog odabranog okvira dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka iz obrasca u svrhu označenu u obrascu, a bez kojih nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš zahtjev

    Polja označena zvjezdicom * su obvezna polja i moraju biti ispunjena.

    KONTAKTIRAJTE NAS