fbpx

Izbjeljivanje zubi

Izbjeljivanje zubi je stomatološki postupak kojim se boja zubi mijenja u svjetliju za nekoliko nijansi. U Dental Centru Mirakul koristimo tehniku izbjeljivanja Opalescence Boost gelom. Tretman traje oko 45 minuta. Bitno je napomenuti da je nužno konzultirati se sa stomatologom prije tretmana jer se prema svakom pacijentu pristupa individualno i stomatolog će procijeniti da li je izbjeljivanje odgovarajući tretman za pojedinog pacijenta.

Prije svakog tretmana izbjeljivanja, potrebno je ukloniti kamenac i ispolirati zube. Dva tjedna nakon tretmana preporuča se izbjegavanje konzumacije kave, crnog vina, crnog čaja i cigareta.

 

Dental Centar Mirakul

Ul. Svetog Vinka Paulskog 32, 23000, Zadar, Croatia

Radno vrijeme:

pon - čet: 08:00-20:00
pet: 08:00-15:00
sub: po dogovoru

Kontaktirajte nas na 023 776 175 ili nam pošaljite upit

    Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

    korištenjem ovog kontakt obrasca pristajete na UVJETE KORIŠTENJA internet stranice te potvrđujete da ste upoznati i suglasni s odredbama o zaštiti podataka (politikom privatnosti). Također, označavanjem ovog odabranog okvira dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka iz obrasca u svrhu označenu u obrascu, a bez kojih nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš zahtjev

    Polja označena zvjezdicom * su obvezna polja i moraju biti ispunjena.

    KONTAKTIRAJTE NAS