fbpx

Implantati

Implantati su revolucija u stomatologiji. Predstavljaju najbolji način zamjene prethodno izvađenog zuba ili više zubi. To su titanski nadomjesci koji se ugrađuju u kost i zapravo zamjenjuju korijen zuba. Implantati su najkvalitetnije rješenje u modernoj stomatologiji i za razliku od zubnih mostova, gdje uglavnom zdrave zube moramo brusiti, kod implantata susjedni zubi ostaju nedirnuti. 

 Titan je biokompatibilan materijal i on srasta s okolnom kosti. Ugradnja implantata je bezbolan i siguran zahvat koji stomatolog izvodi koristeći lokalnu anesteziju. Po završetku zahvata, svakom pacijentu se osiguravaju potrebni  lijekovi uz detaljno pojašnjenje ispravnog načina održavanja oralne higijene nakon ugradnje implantata.

 

Dental Centar Mirakul

Ul. Svetog Vinka Paulskog 32, 23000, Zadar, Croatia

Radno vrijeme:

pon - čet: 08:00-20:00
pet: 08:00-15:00
sub: po dogovoru

Kontaktirajte nas na 023 776 175 ili nam pošaljite upit

    Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

    korištenjem ovog kontakt obrasca pristajete na UVJETE KORIŠTENJA internet stranice te potvrđujete da ste upoznati i suglasni s odredbama o zaštiti podataka (politikom privatnosti). Također, označavanjem ovog odabranog okvira dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka iz obrasca u svrhu označenu u obrascu, a bez kojih nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš zahtjev

    Polja označena zvjezdicom * su obvezna polja i moraju biti ispunjena.

    KONTAKTIRAJTE NAS