fbpx

Hoću ponudu

Najbolji način da stomatolog procijeni realno stanje usne šupljine i predloži adekvatnu terapiju svakako je klinički pregled uz potporu dijagnostike. Obzirom na tempo života koji nam nameće svakodnevica, svjesni smo da ponekad ne stignemo odraditi sve što smo zamislili, makar se radilo o našem zdravlju. Zato smo Vam odlučili predstaviti mogućnost  slanja digitalnog ortopana putem naše internetske stranice na temelju kojeg će Vam naši doktori odrediti okviran plan terapije, a naši agenti Vam ga predstaviti putem telefona.

Tako ćete približno dobiti uvid u stanje Vašeg oralnog zdravlja i prema tome odlučiti o Vašim daljnjim koracima. Napominjemo da je iznimno bitno da digitalni ortopan koji nam šaljete ne smije biti stariji od šest mjeseci, s obzirom da se stanje usne šupljine konstantno mjenja iako Vi to možda ne primjećujete. Putem internetske stranice Vas nažalost ne možemo liječiti, ali zato Vas možemo informirati te naposljetku spremno i ugodno dočekati u našoj ordinaciji.

 

Dental Centar Mirakul

Ul. Svetog Vinka Paulskog 32, 23000, Zadar, Croatia

Radno vrijeme:

pon - čet: 08:00-20:00
pet: 08:00-15:00
sub: po dogovoru

Kontaktirajte nas na 023 776 175 ili nam pošaljite upit

    Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

    korištenjem ovog kontakt obrasca pristajete na UVJETE KORIŠTENJA internet stranice te potvrđujete da ste upoznati i suglasni s odredbama o zaštiti podataka (politikom privatnosti). Također, označavanjem ovog odabranog okvira dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka iz obrasca u svrhu označenu u obrascu, a bez kojih nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš zahtjev

    Polja označena zvjezdicom * su obvezna polja i moraju biti ispunjena.

    KONTAKTIRAJTE NAS