fbpx

Smile design

SMILE DESIGN ( MOCK UP,WAX UP)

Mock up/Wax up je izrada voštanog modela u laboratoriju na temelju otiska postojeće situacije u ustima. Omogućuje usklađivanje želja pacijenata i realne mogućnosti izrade protetskog nadomjestka. Pacijent ima priliku vidjeti rezultat  rada prije početka brušenja zubi, te ukoliko postoje neke izmjene, moguće ih je zabilježiti i primijeniti u izradi završnoga rada.

S voštanog modela izrađenoga u laboratoriju na temelju slika pacijenta, kompozitnim materijalima se preslikavaju zubi na postojeće stanje u ustima, što omogućuje pacijentu da se vidi pred ogledalom pri različitim ekspresijama lica. To je vrlo učinkovita dijagnostika pri izradi esteskih krunica i ljuskica na prednjim zubima. Međutim, takva vrsta dijagnostike uvelike ovisi o kliničkom pregledu i nije uvijek moguća.

 

Dental Centar Mirakul

Ul. Svetog Vinka Paulskog 32, 23000, Zadar, Croatia

Radno vrijeme:

pon - čet: 08:00-20:00
pet: 08:00-15:00
sub: po dogovoru

Kontaktirajte nas na 023 776 175 ili nam pošaljite upit

    Ako imate RTG snimak, pošaljite nam ga uz upit

    korištenjem ovog kontakt obrasca pristajete na UVJETE KORIŠTENJA internet stranice te potvrđujete da ste upoznati i suglasni s odredbama o zaštiti podataka (politikom privatnosti). Također, označavanjem ovog odabranog okvira dajete suglasnost na prikupljanje i obradu osobnih podataka iz obrasca u svrhu označenu u obrascu, a bez kojih nismo u mogućnosti odgovoriti na Vaš zahtjev

    Polja označena zvjezdicom * su obvezna polja i moraju biti ispunjena.

    KONTAKTIRAJTE NAS